1000 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA!
Whatsapp İLETİŞİM 0533 155 45 85
Menu
Hesabım
Sepet0
Geri Dön

Erkek Bebek Yağmurluk Modelleri ( Erkek-Bebek-Yağmurluk )

Filtreler
Gösterim24
Bulut Baskili Yagmurluk 17423
1.699,00 TL
Yagmurluk 15132
926,25 TL
555,75 TL
%40 İndirim
Toplam 2 Ürün Gösteriliyor

Erkek Bebek Yağmurluk Modelleri ( Erkek-Bebek-Yağmurluk )

Soğukların kendisini hissettirdiği mevsimler bebeğinizi soğuktan korumak için en ideal kıyafet seçeneği erkek bebek mont modelleridir. Ancak soğuk havalar için üretilen erkek bebek mont modelleri özellikle geçiş mevsimlerinin serin havalarında bebeğiniz için oldukça kalın bir kıyafet seçeneği olabilir. Havaların sürekli değişkenlik gösterdiği, serin ancak kış aylarına kıyasla daha sıcak olduğu böyle havalarda ise en uygun kıyafet seçeneği erkek bebek yağmurluk modelleri olacaktır. Erkek bebek yağmurluk modelleri mont modellerine göre daha ince şekilde tasarlanmıştır. Ayrıca bazı modellerin içerisinde farklı hava sıcaklıklarına göre ince penye astar veya ince polar astar yer almaktadır. Adından da anlaşılacağı üzere serin havalarda bebeğinizi koruyabilmeniz için rüzgâr ve yağmur geçirmeyen materyaller ile üretilmişlerdir. Bebeğinizi etkili bir biçimde koruyabilmeniz için ise kapüşonlu olarak tasarlanmışlardır. Bazı erkek bebek yağmurluk modellerinde isteğe göre kapüşonlu kısmı takılıp çıkarılarak kullanım kolaylığı sağlamaktadır.

Erkek Bebek Yağmurluklarını Hangi Mevsimlerde Tercih Edebilirsiniz?

Erkek bebek mont modelleri sonbahar ve kış mevsimin oldukça soğuk hava şartları için tasarlanmış ve üretilmiş modellerdir. Mevsim geçişlerinin sahip olduğu serin havalarda bebeğinize soğuk havalar için tasarlanan mont modellerini giydirmek bebeğinizin terlemesine, sıcak basmalarına ve bu yüzden huysuzlaşmasına neden olabilir. En önemlisi ise bebeğiniz terlediğinde serin hava onun hava değişiminden etkilenerek kolaylıkla hasta olmasına neden olabilir. Erkek bebek yağmurluk modelleri ise mont modellerine göre daha ince ve daha hafif bir yapıdadır. Mevsim geçişlerinin neden olduğu serin havalardan bebeğinizi etkili bir biçimde korumanızı sağlar. Daha ince yapısı sayesinde bebeğinizi korumanın yanı sıra aynı zamanda terlemesini de engeller. Bu özellikleri ile erkek bebek yağmurluk modellerini ilkbahar ve sonbahar aylarında ısı geçişlerinin yaşandığı havalarda tercih edebilirsiniz. Ayrıca bulunduğunuz bölgeye göre erkek bebek yağmurluklarını yaz aylarının serin havalarında ya da yaz yağmurlarında da bebeğinizi yağmurdan ve rüzgârdan korumak için rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Erkek Bebek Yağmurluk Fiyatları

Erkek bebek yağmurluk modelleri farklı mevsimlere göre üretildiği için aslında oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Her ne kadar kullanım amacı yağmurlu, rüzgârlı ve serin havalarda bebeğinizi korumak olsa da seçtiğiniz erkek bebek yağmurluk modeli farklı özelliklere sahip olabilir. Erkek bebek yağmurluk modellerinde baktığınızda ise farlılıklar genellikle iç astar kısmında veya kullanılan materyalde ortaya çıkmaktadır. Yağmurluklarda kullanılan iç astar bebeğin ayına ve yaşına göre ya da kullanılacağı mevsime göre değişkenlik gösterebilmektedir. Daha küçük yaşlardaki bebekler için daha sıcak tutacak iç astar materyali seçilirken yaş ilerledikçe daha ince astar materyalleri tercih edilmektedir. Bu durum ise erkek bebek yağmurluk fiyatlarına yansımaktadır. Seçeceğiniz erkek bebek yağmurluk modeli sahip olduğu iç astara, kullanılan materyallere ya da sahip olduğu özelliklere göre farklı fiyatlara sahip olabilir.

FİLTRELE VE SIRALA
FİLTRELERİ TEMİZLE

Sepetinizde Ürün Bulunmamaktadır

İdilbaby & Mamino’da yüzlerce ürün keşfedilmeyi bekliyor.

ALIŞVERİŞE BAŞLA
SEPETİNİZ
{{item.Name}}
{{item.Name}}
{{item.Amount}} Adet {{(item.ProductFeatures | filter: {Id : 87})[0].Name}}
{{item.TotalPrice | number:2}} TL
{{item.TotalOldPrice | number:2}} TL
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}}

    {{p.OldPrice }} TL
    {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN