1000 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA!
Whatsapp İLETİŞİM 0533 155 45 85
Menu
Hesabım
Sepet0
Geri Dön

Kozmonot

Filtreler
Gösterim24
Nakisli Pelus Kozmonot 17133
1.750,00 TL
875,00 TL
%50 İndirim
Kürklü Kozmonot 16049
1.299,90 TL
Toplam 2 Ürün Gösteriliyor

Söz konusu bebekler veya küçük yaşlardaki çocuklar olduğunda soğuk ve serin havalarda onları bu havalardan korumak ayrı bir önem taşımaktadır. Çünkü bebekler ve küçük yaşlardaki çocuklar soğuklardan yetişkinlikler ile kıyaslandıklarında çok daha fazla etkilenirler. Özellikleri bebekleri soğuktan korumak ve vücut ısılarını belirli bir sıcaklıkta tutmak son derece önemlidir. Soğuğa maruz kalan bir bebek kolaylıkla hastalanabilir. Ayrıca soğuktan korumak adına bebeği kat kat giydirmek ise bebeğin aşırı sıcaklamasına, huysuzlaşmasına ve pişik sorunu yaşamasına neden olabilir. Bu yüzden bebekleri soğuktan etkili bir biçimde korumak için mont ve kıyafet seçenekleri bulunmaktadır. 

Bebekleri ve küçük yaşlardaki çocukları serin ve soğuk havalardan korumak için tasarlanan kıyafet seçeneklerinden biri de erkek bebek kozmonot tulum modelleridir. Bebekler için özel olarak tasarlanan erkek bebek kozmonot modelleri bebeğin ısı kaybını önleyerek vücut sıcaklığını korumaya yardımcı olan modellerdir. Farklı renk, desen ve model çeşitlerine sahip olan kozmonot modelleri aynı zamanda bebeklerin ve küçük yaşlardaki çocukların hassas ciltleri düşünülerek üretilmektedirler. 

Erkek bebek kozmonot modelleri tasarım olarak her ne kadar aynı görünseler de kullanım amacına göre farklılıklar gösterebilmektedirler. Farklı kumaş türleri ile üretilen kozmonot modelleri kumaş özelliğine göre yağmur, rüzgâr ya da kardan bebeği korumak için kullanılabilir. 

Erkek Bebek Kozmonot Astronot Tulum Modelleri
Erkek bebek kozmonot astronot tulum modelleri pratik tasarımları sayesinde sağladığı kullanım kolaylığı ile birçok anne baba tarafından sıkça tercih edilmektedir. Bu yüzden kozmonot astronot tulum modellerine bakıldığında oldukça geniş bir kullanım alanına sahip olduğu görülür. Kozmonot astronot tulum modellerinin en sık kullanım alanlarından biri soğuk ve serin havalardan korunmayı sağlayan mont modelleridir. Farklı kumaş türlerine ve iç astara sahip olan tulum modelleri sahip olduğu özelliklere göre rüzgarlık ve yağmurluk olarak kullanabilir. Daha kalın kumaş türlerinden üretilen modeller ise özellikle kar yağışlı çok soğuk havalarda bebeğiniz için tam koruma sağlayacaktır. 

Erkek bebek kozmonot astronot tulum modellerinin bir diğer kullanım şekli ise uyku tulumu olarak kullanılmasıdır. Çok soğuk havalarda bilmediğiniz bir ortama giderken ya da havaların aşırı soğuduğu gecelerde monta göre farklı kumaşların tercih edildiği bu tulum modellerini tercih edebilirsiniz. Böylece bebeğinizin en soğuk havalarda, iç ortamlarda bile vücut ısısını korumasını sağlayabilirsiniz. 

Kozmonot astronot tulum modelleri dayanıklı yapısı ve kullanım kolaylığı sayesinde de ön plana çıkmaktadır. Tek parça tasarıma sahip olan erkek bebek kozmonot astronot tulum modelleri üzerinde bulunan fermuar sayesinde bebeğe kolaylıkla giydirilip yine aynı kolaylıkla çıkarılabilmektedir. Bu özelliği ile de anne ve babalar tarafından oldukça sevilen bir kıyafet seçeneğidir. 
 

FİLTRELE VE SIRALA
FİLTRELERİ TEMİZLE

Sepetinizde Ürün Bulunmamaktadır

İdilbaby & Mamino’da yüzlerce ürün keşfedilmeyi bekliyor.

ALIŞVERİŞE BAŞLA
SEPETİNİZ
{{item.Name}}
{{item.Name}}
{{item.Amount}} Adet {{(item.ProductFeatures | filter: {Id : 87})[0].Name}}
{{item.TotalPrice | number:2}} TL
{{item.TotalOldPrice | number:2}} TL
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}}

    {{p.OldPrice }} TL
    {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN